Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Makaryna napisał:
B.K. napisał:
chyba masz niepokolei w glowce...mam corke w podobnym wieku i jakby tak sie nie szanowala to ubilabym jak psa...

I jak tu sie dziwic Talibom Mamy przeciez swoich...

a co?ty swojej jesli ja masz jeszcze bys klientow naganiala?talibow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Makaryna napisał:
B.K. napisał:
chyba masz niepokolei w glowce...mam corke w podobnym wieku i jakby tak sie nie szanowala to ubilabym jak psa...

a czym pies zawinil?? wszyscy by tylko te psy ubijali....biedne zwierzaki.....kopane, ubijane, ponizane..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Czarnulka napisał:
Gdzie jest napisane ze sie spotykam ????!!!!! To ze pierwszy raz wogole cokolwiek tu napisalam o niczym nie swiadczy ! Ani nie daje prawa nikomu do obrazania mnie ...

to w jakim stylu to napisalas podchodzi pod ogloszenie ,,towarzyskie,,wiemy jakie...wiec nie strzelaj teraz fochow jakas ty taka niewinna...koniec tematu...szkoda czasu na takie bzdury..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Czarnulka napisał:
Gdzie jest napisane ze sie spotykam ????!!!!! To ze pierwszy raz wogole cokolwiek tu napisalam o niczym nie swiadczy ! Ani nie daje prawa nikomu do obrazania mnie ...

ale chodzi oto co napisalas....wielu kojarzy sie z jednym....boo tez tak wyglada ten twoj anons....

probuje zrozumiec co autor ma na mysli....bo albo jest to joke albo nie rozumiem...chyba za stary jestem...

za moich czasow takie rzeczy( oczywiscie w przypadku kiedy mowimy o tym co inni sugeruja ) zalatwialo sie w realu, na imprezach itd....

chyba ze chodzi o co innego wtedy przepraszam ..dalej nie rozumiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Czarnulka)
Wiking
Moze faktycznie zaszalalam z tym wpisem ... no ale coz raz sie zyje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Czarnulka)
Wiking
Ja tam sie nie fochuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Czarnulka napisał:
Ja tam sie nie fochuje
Miło Mi , że podchodzisz do tego Twojego Problemu z uśmiechem i bez wulgaryzmów , chociaż jeden raz wtrąciłaś "polaczków" ...
---
Na przyszłość , Powinnaś Bardziej Patrzeć na to , co wypisujesz na portalach , zwłaszcza Emigracyjnych .
---
Takie to ... nie tylko Nasze , Parszywe Życie .
---
Niemniej powodzenia w poszukiwaniu i obyś za chwilę , nie płakała na Forum iż poznałaś w dobrej wierze , a ON niecnota wykorzystał , okradł i zostawił z bękartem ...

BĘC...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
B.K. napisał:
Makaryna napisał:
B.K. napisał:

a co?ty swojej jesli ja masz jeszcze bys klientow naganiala?talibow?

"glowe daje", ze jestes z Pcimia, nosisz moherowy beret, a ta twoja corke to bocian przyniosl, albo znalazlas w kapuscie.....

Na pewno znajdujesz wspolny jezyk z pakistanczykami, ktorzy swoje corki maja w zwyczaju polewac benzyna i podpalac.... i tez jeszcze w imie boga
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Czarnulka)
Wiking
Co to to nie, to ze dalam tu wpis taki a nie inny nie swiadczy o tym ze wogole nie mysle glowa wiec napewno nie zaprosze do wlasnego mieszkania .Takze nie jest tak zle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Rafal J
(RafalJ)
Wiking
"zadna szanujaca sie dziewucha nie pisze takich rzeczy na portalu spolecznosciowym"
a na jakim portalu ma to napisac aby sie szanowala?

Inna sprawa to to ze spoleczenstwo jest chore.
Dlaczego jak facet robi to co lubi robic dla przyjemnosci nie patrzac na innych to nikt go nie ocenia a jak kobieta robi to co lubi robic dla przyjemnosci to od razu jest wytykana ze sie nie szanuje.
Co to wogole jest?

I najlepsze jest to ze to wytykaja tylko kobiety "ktore sie szanuja" kobietom ktore robia to co chca robic a to dlatego ze niszcza im rynek? Jak tak mozna? Jak facet dostanie mleko za darmo to kto kupi krowe?
Taka oto zona to typowa dlugoterminowa "dziwka" ktora za zapewnienie bytu dla jej samej i jej dzieci jest w stanie podpisac kontrakt na wylacznosc "slub" z oslem ktory mozliwe nawet nie jest ojcem "wlasnych" dzieci. Kontrakt jest wazny tak dlugo jak maz sie nie dowie ze zona na lewo bzyka sie dla przyjemnosci no bo ile mozna jedno i to samo danie jesc codzienne. Dlugo by mozna tak wymieniac.

Pozdrawiam wszystkich i nie oceniajcie innych za to co robia tak dlugo jak nikogo nie rania oraz patrzcie sami na siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok